Sloepverhuur Bommelerwaard

Arrangementen

Luxe motorjacht varen onder begeleiding van een schipper.

Op het water zijn geeft rust en nodigt uit tot creativiteit. Ideaal om met een selecte groep een "varende vergadering" of een dagje uit te plannen. Binnen ons netwerk hebben wij de beschikking over een aantal luxe motorjachten en schippers die u graag een dagje meenemen de Maas op. Aansluitend kunt u in ons eetcafe de dag afsluiten met een drankje en een diner, maar ook een BBQ behoort tot de mogelijkheden. Bel ons voor een vrijblijvend gesprek.

Kempala spiegel kotter

Luxe charter met prive schipper.

Altijd al gedroomd over de beschikking van een eigen jacht met schipper? Of heeft u moeite met varen om medische redenen? Bij Sloepverhuur Bommelerwaard bestaat de mogelijkheid om een luxe motorjacht te huren met  schipper. De schipper kan aan boord of elders overnachten. De reis kan op voorhand uitgestippeld worden, of op de bonnefooi ondernomen worden. Laat ons uw wensen weten en wij bedenken er een passend arrangement bij.
Bedrijfsuitje

Lekker een dagje met de collega's op stap, afsluiten met een borrel en een bbq. Het kan bij Sloepverhuur Bommelerwaard. Onze 10 sloepen bieden plaats voor maximaal 62 personen, waarbij u zelfstandig een morgen, middag of een hele dag de Maas kunt verkennen.
© Copyright - Sloepverhuur Bommelerwaard - Sitemap